dilluns, 27 d’abril del 2009

Aquesta setmana en la Fira del Llibre

DILLUNS, 27 D'ABRIL

Presentació: Aniversari de l'expulsió dels moriscos



Hui dilluns 27 d’abril, a les 19:30 hores i a la Sala Museu 1, arribarà la presentació de l’obra ‘Entre terra i fe. Els musulmans al regne cristià de València’ (1238-1609), així com ‘Geografía de la España morisca’, de Henri Lapeyre, i ‘El puerto de Dénia y el destierro morisco (1609-1610)’, de Manuel Lomas.


Intervindran Rafael Benítez, comissari de l’exposició Entre terra i fe i director de la col·lecció Biblioteca de Estudios Moriscos; i Manuel Lomas.


DIMARTS, 28 D'ABRIL

Presentació de llibres institucionals



Diversos llibres institucionals es presentaran a les 18,00h a la Carpa Espai 2, Es tracta de les obres Bienal de La Habana para leer, Ciencia y Academia, Llibre de la Cort del Justícia de València i La Universitat de València y su patrimonio cultural. Aquesta presentació comptarà amb la presència de Francisco Tomás, rector de la Universitat de València; el vicerector de Cultura de la Universitat, Rafael Gil, Mariano Peset, Enric Guinot i Daniel Benito.


DIMECRES, 29 D'ABRIL

Presentació de la col·lecció Javier Coy d’Estudis Nord-Americans



El dimecres 29, a les 19:30 hores, a la Sala Museu 1 es presenten les útlimes novetats de la col·lecció Biblioteca Javier Coy d’Estudis Nord-Americans. La presentació comptarà amb la intervenció de María José Coperías, degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació; Carme Manuel, directora de la col·lecció; i les autores i autors Beatriz Ferrús, Empar Barranco, Paul S. Derrick, Juan López Gavilán, Elena Ortells, Agustín Reyes i Sergio Saiz.


DIJOUS, 30 D'ABRIL

Presentació d'Història


Finalment, dijous 30 d’abril, a les 18 hores (Sala Museu 1), es presentaran els llibres ‘València, capital cultural de la República (1936-1937)’, amb intervencions de Josep Lluís Barona i Javier Navarro; ‘Zonas de libertad’, amb la intevenció de Sergio Rodríguez Tejada; i ‘El exilio de los marinos republicanos’, amb la participació de Victoria Fernández, l’autora.


DIVENDRES, 1 DE MAIG

Signatura del llibre


Mario Amorós signarà el seu últim llibre, Compañero Presidente el divendres 1 de maig, de 19 a 21h. a la caseta de la Llibreria de la Universitat.