dilluns, 4 de maig del 2009

Èxit de la Universitat a la Fira del Llibre de València

Més de 600 persones han assistit als actes programats per la Universitat de València a la Fira del Llibre d’enguany. L’acte que més públic congregà va ser la conferència que, organitzada conjuntament per l’organització de la Fira de Llibre i la Universitat, va pronunciar la biòloga Lynn Margulis el dia 23 d’abril.

Al voltant d’un centenar de persones van assistir a les presentacions de les novetats publicades amb motiu de la commemoració de l’any Darwin on participaren Jesús Català, responsable de la revisió científica de la biografía escrita per Janet Browne, Martí Domínguez, editor de l’Autobiografia, Fernando González, autor de L’evolució: de Darwin al genoma i Juli Peretó, professor de Bioquímica i Biologia Molecular; i de les novetats sobre franquisme, on es presentaren El exilio de los marinos republicanos de Victoria Fernández, Zonas de libertad de Sergio Rodríguez i València, capital cultural de la República editat per Josep Lluís Barona, Javier Navarro i Manuel Aznar.

Cinc presentacions més van completar el programa d’actes programats per Publicacions de la Universitat de València per a la 40 Fira del Llibre de València i amb les que es va sobrepassar la quantitat de 600 persones: presentació de les novetats de la col·lecció Sin Fronteras, La misión etnogràfica y lingüística Dakar-Djibouti y el Fantasma de África, les novetats publicades amb motiu de la commemoració de l’expulsió dels moriscos, les novetats institucionals i la col·lecció Javier Coy d’Estudis Nord-Americans. Totes elles amb una ampla acceptació per part del públic.