divendres, 24 d’abril del 2009

Actes en la Fira del Llibre de València

DIVENDRES, 24 D'ABRIL



Signatura de llibre

Lynn Margulis estarà aquesta vesrpada a les 18.00h, a la caseta de la Llibreria de la Universitat, signant el seu últim llibre Los inicios de la vida.




Presentació de la col·lecció Sense Fronteres i Sin Fronteras



Aquesta vesprada es presenten Contra Natura i Tot el que cal saber per saber-ho tot / Todo lo que hay que saber para saberlo todo, les últimes novetats de les col·leccions Sense Fronteres i Sin Fronteras. En l'acte, que tindrà lloc en la Sala Museu 1, a les 19.30h, intervindran Fernando Sapiña, director de les col·leccions , així com Arcadi Navarro i Jesús Purroy, autors dels llibres.
La presentació està organitzada per Edicions Bromera, Càtedra de divulgació de la Ciència i Publicacions de la Universitat de València.


DISSABTE, 25 D'ABRIL


Presentació del llibre La misión etnográfica y lingüística
A la Sala Museu 2, a les 11.00h, comptarà amb la presència dels editors del llibre Nicolás Sánchez-Durá i Hassan G. López Sanz i Romà de la Calle, director del MuVIM.
Organitza el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat.


Signatura del llibre



Tobies Grimaltos signarà a les 12.00h el seu llibre Idees i paraules, a la Caseta Llibreria de la Universitat.








DIUMENGE, 26 D'ABRIL

Presentació de les novetats al voltant de Charles Darwin



La biografia de Charles Darwin escrita per López Piñero es presentarà el diumenge a les 19.30h, a la Sala Museu 1. En el mateix acte es presentarà la biografia de Charles Darwin escrita per Jane Browne en dos volums, a càrrec del responsable de la revisió científica Jesús Català i l'autobiografia de Darwin publicada per la revista Mètode, que dirigeix Martí Domínguez, qui també estarà a l'acte. També parlarà Juli Peretó, professor de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València. El mateix acte comptarà amb la presentació del l'obra L'evolució: de Darwin al genoma , que serà presentada pel propi autor Fernando González.